Woman%2520hands%2520connecting%2520couple%2520puzzle%2520piece%2520against%2520sunrise%2520effect%25

MIN MISSION

Sundhed skal føles naturligt - og ikke føles som en sur pligt, eller som en trættelig og langvarig diæt!

Sundhed har været en del af mit professionelle liv siden 2004. Og med tiden, har jeg haft rigtig mange mennesker igennem mine sundheds-principper og jeg er selv med årene, blevet både klogere og mere bevidst om, hvad jeg tror på, som sundheds-formidler. 

Mit vigtigste ord i forhold til sundhed, er helt klart BALANCE. Med mindre man er atlet, skuespiller eller har en anden profession, som gør, at man på kort tid skal tabe sig, for at opnå et bestemt resultat, så er en diæt, ikke den rette vej at gå. Det kan føles som den letteste vej, fordi det ofte går stærkt med et vægttab, og dermed viser resultaterne sig hurtigt. Men det er næsten helt sikkert, at du vil tage alle dine tabte kilo på igen - og sikkert også flere. En diæt, er ikke en bæredygtig måde, at tabe sig på. Med bæredygtig mener jeg, at en diæt ikke er holdbar på sigt. En diæt ændre ikke dit mad-adfærd, dine tanker om mad, dine vaner om mad, og en diæt ændre slet ikke din måde at leve dit liv på, rent sundhedsmæssigt - på den lange bane. 

Derfor er balance så vigtigt for mig. Hvis du vil leve sundt, tabe dig, blive i bedre form eller blot have fokus på, at få sund mad og dermed god energi, så er det med mig om bord vigtigt, at du er klar på, at ændre hele din tilgang til mad og motion. 

Vi har alle brug for at hygge og i min verden skal der være plads til kage, slik, alkohol og det usunde generelt. Men vi skal vælge hvornår, det er vigtigt for os og hvornår vi i virkeligheden godt kan undvære det. Vi skal glæde os til kagen, til fredagsslikken, eller til den 3 retters menu med vin, som vi ved venter i weekenden. Vi nyder det mere, når vi ikke bare hver dag spiser sukker og fastfood. Vi vil nyde det mere, hvis vi hele ugen har glædet os til fredagsslik. Og vi kan dermed nyde det usunde, uden dårlig samvittighed, hvis vi alle de andre dage, har spist sundt og nærende. 

Det kan føles både svært og grænseoverskridende for nogen, at der langt de fleste dage slet ikke er hverken sukker, fastfood eller kage på menuen - men jeg lover, at tanken bliver nemmere og nemmere. Jeg vil faktisk tillade mig at sige, at de fleste slet ikke har lyst til sukker hver dag, når først de er i gang. 

MAN KAN HVAD MAN VIL

Jeg er overbevist om, at man kan det man vil, og omvendt. Og derfor tror jeg også på, at hvis man ikke kan, så vil man det ikke nok. 

Det vigtigste er derfor at du vil det - at du ønsker en livsstilsændring. Motivationen skal jeg nok hjælpe dig med via. coaching, men du skal som udgangspunkt ville det.


Hvis du vil det - så kan jeg få dig i mål!


Min mission er altså kort fortalt, at gøre dig meget bedre til, at slutte fred med din krop - og ikke hoppe på diverse diæter, lynkure og have udmattende tanker som:  "alt eller intet". Og så ønsker jeg brændende, at hjælpe flere mennesker med, at opnå helt generel sundhed og følelsen af en, god og sund selvopfattelse. 


Lad mig hjælpe dig med, at blive en sundere udgave af dig selv - vi kan sammen finde den rette kurs, hvorvidt det er motivation, kostplanlægning, personlig træning eller fællesskabet på en bootcamp du har brug for. Lad mig holde dig i hånden.