Selection%20of%20food%20that%20is%20good%20for%20the%20health%20and%20skin%2C%20rustic%20wood%20back

DIN SUNDHED

Vil du også være en atlet i din egen hverdag?

Det kræver atletiske færdigheder, at have fokus på sin egen sundhed, i en travl hverdag. Og det kan også være udfordrende, at nå sin træning og spise sundt. mad, når fokus ofte er på alle andre, herunder kollegaer, chefen, børnene, manden, konen eller andre. Men faktum er, at vi ofte bliver bedre til at tage os af andre, hvis vi har det godt med os selv og er fuldt opladt på energi kontoen. Og jeg tror på, at sund mad og motion giver energi og overskud. Energi og overskud, som vi i denne moderne tid, med hverdags-ræs har brug for.  


Jeg kan hjælpe dig med, at blive en sundere udgave af dig selv. Jeg ønsker ikke at lave dig om, eller ændre så meget ved din nye livsstil, at du ikke kan blive i det liv, du lever nu - men der er altid ændringer og tiltag, som kan gøre en stor forskel for dig og din sundhed, men også for din selvopfattelse. Og er du glad for dig selv, så udstråler du mere energi overfor andre. 

Pas derfor godt på dig selv - prioriter din sundhed. Er det svært at finde overskuddet til at komme i gang, så lad mig hjælpe dig.