Fit%252520people%252520with%252520hands%252520stacked%252520in%252520the%252520bootcamp_edited_edite

BOOTCAMPS

Vil du i form, sammen med andre ?

Det giver en helt særlig energi når vi gør ting sammen. Og det gælder også når vi trænersammen. Vi kan motivere hinanden, klappe af hinanden og vi kan sammen komme igennem en hel træning med sved på panden og en masse "high fives". 

Mine Bootcamps har altid været meget populære og mange af mine campere fortsætter ofte til næste Bootcamp.  Der sker noget magisk, når vi støtter hinanden og vi kan altid lidt mere, når vi træner sammen. 

PÅ mine Bootcamps har jeg fokus på funktionel træning. Altså træning, hvor vi bruger vores egen kropvægt. Vi træner hverken med vægte eller maskiner, men vi laver øvelser, som der med egen kropsvægt, skaber rigtig gode resultater. 

Med funktionel træning kan alle være med, og udføre øvelserne på det niveau du er på. Dermed ikke sagt, at jeg ikke udfordre dig - det gør jeg, men altid med fokus på, at du er helt med på det og har det godt i det. 

Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt og er glade undervejs - ligesom det også er vigtigt for mig, at alle går smilende hjem - trætte, men smilende. 

Vil du være med på den næste Bootcamp ?