Woman%2C%20power%2C%20and%20victory%20concept_edited.jpg

COACHING

Dimind-set betyder alt

Jeg er uddannet sundhedscoach og har mange års erfaring med, at motivere og hjælpe personer, til en sundere livsstil. 

Jeg går meget op i, at skabe en forståelse for, hvorfor du har brug for hjælp, hvilke mønstre du lever i, hvordan er dit forhold til mad og hvordan du tænker om mad og sundhed generelt.  


Måske overspiser du ? Måske er du endt i en "alt-eller-intet" livsstil hvor du "straffer" dig selv efter du har "syndet" Måske bruger du alt for meget af din vågne tid på, at tænke over hvad du skal spise, hvad du bør spise og hvad der gør dig både tyndere og sundere ? 


Alle ovenstående linjer er desværre helt normale og jeg møder ofte personer, som har én eller flere, af ovenstående tanker. Jeg ved hvor meget de tanker kan fylde, og hvor styrende de kan være. 

Jeg har været i sundhedsbranchen siden 2004 og jeg startede da også min karriere med, at det nok var bedst at jeg lignede alle de andre personlige trænere med six pack og tynde lår. Sandheden er bare, at sådan kommer jeg aldrig til at se ud - min krop er slet ikke bygget til, at få tynde lår.   

Og jeg har brugt oceaner af tid på, at ærgre mig over, at jeg tog på, bare jeg kiggede på en kage. Men sådan er jeg altså blevet skabt. Og jeg har valgt, at slutte fred, med alle de tanker og i stedet nyde, at jeg sundhedsmæssigt passer godt på min krop, med sund mad og motion - men jeg giver den også masser af godbidder - for det fortjener min krop også. 

Lad mig hjælpe dig med at slutte fred med din krop, eller finde et nyt fokus, som giver dig overskud og glæde i dit liv. Et liv hvor der er balance og hvor du sagtens kan nyde usunde sager, fordi du som hovedregel lever sundt og passer godt på dig selv. 

Kontakt mig og lad os sammen finde et forløb der passer til dig.