Healthy%20Food_edited.jpg

KOSTPLANLÆGNING

Jeg blev uddannet diætist med speciale i Ernæring og fysisk aktivtiet i 2011

Spiser du rigtigt i forhold til dit mål ? Ønsker du at tabe dig? Tage på? Ønsker du at beholde din vægt, men blot finde et bedre fokus på den mad, som giver dig energi og overskud ? 

Vi er hvad vi spiser - sådan har det lydt i mange år, og det er da heller ikke helt forkert. Vi skal passe godt på os selv og vores motor skal have den rette benzin, for at kunne trives, klare hverdagens udfordringer og så er det vigtigt, at vi føler os rigtig godt tilpas i vores krop.  


Jeg tror på balance.

Jeg tror ikke på diæter og restriktioner. Jeg tror heller ikke på overspisning eller underspisning. Jeg tror på, at vi skal finde en balance, som gør os glade og kan være vedvarende. Det skal ikke være surt, at spise sundt og det skal smage godt, at tabe sig.

Kostplaner er én ting, mind-set er noget andet. De fleste af os ved godt, hvad der er sundt og hvad der mindre sundt og også, hvad der er direkte usundt. 

De fleste af de klienter, jeg har arbejdet sammen med, har gjort det surt og hårdt for dem selv, at skulle leve sundt. Og for mange bliver det ofte: enten/eller tilgangen. Derudover ender langt de fleste med tanker som: "nu spiser jeg ikke sukker hele denne måned" eller: "hvis jeg spiser det her nu, så skal jeg ikke spise noget i morgen" disse tanker hjælper dig ikke til et varigt vægttab og en vedvarende sund livsstil

For mange fylder tanker om mad alt for meget og jeg vil gerne hjælpe dig med, at finde ro i tankerne om mad. Vi kan sammen finde den balance, som er så vigtig for, at vi som mennesker kan leve et liv uden et ekstremt fokus på hvad vi må spise og hvad vi ikke må spise.

Har du balance i dine valg af fødevarer, så kan du også med god samvittighed nyde søde sager, vin eller en 3 retters menu, uden at føle at du gør noget forkert. Det handler om, at du helt naturligt, vælger de sunde fødevarer igen, dagen efter. 

Kontakt mig og lad os sammen finde et forløb der passer til dit liv og din hverdag.