Beautiful%2520women%2520working%2520out%2520in%2520gym%2520together_edited_edited.jpg

PERSONLIG TRÆNING

Målrettet træning - kun til dig

Har du svært ved, at komme ud af døren og få trænet ? Har du en drøm om, at lære at løbe, gennemføre et løb, blive mere sund med målrettet motion eller har du brug for, at blive udfordret fysisk ? 

Jeg er selv helt vild med at træne og har altid været det. For mig er træning min "lykkepille" og jeg kan bare mærke hvordan mit humør går amok, når jeg får trænet. Min krop jubler og smilet er ikke til at tage fejl af, når jeg hopper i træningstøjet.

Tænk hvis jeg kunne hjælpe dig med, at få samme træningsglæde?

 Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med at opnå fysiske resultater og jeg har lært mange mennesker, at holde af motion. Jeg elsker, når jeg kan få andre til, at smile under en træning Eller når jeg får en sms, fra en klient om, at de har klaret træningen, og at de rent faktisk nød den.

Jeg jubler når mine klienter krydser en målstreg eller opnår det de drømte om. Hvad enten det er deres første 5 km løb, deres første marathon, eller at nå en fast målsætning om, at træne 2 gange om ugen. 

Jeg tilbyder udendørs personlig træning og jeg lover dig, at jeg hjælper dig på dit nuværende niveau - og bygger dig op, i det tempo, som føles rart for dig. 

Jeg har arbejdet som personlig træner siden 2004. 

Kontakt mig og lad os sammen lave en plan for, hvordan jeg kan hjælpe dig.